Trident Hateg Trident Hateg Trident Hateg Trident Hateg Trident Hateg Trident Hateg Trident Hateg Trident Hateg Trident Hateg
Trident Hateg
Volumul mare de lucrari genereaza uneori non-conformitati in ceea ce priveste dimensiunile...

 

Trident Hateg
Pentru orice fereastra va oferim fie plasa insecte fie pervaz interior sau exterior la alegere.Pentru a vedea si alte oferte speciale va rugam sa accesati sectiunea oferte

 

Pentru a vizualiza galerie foto va rugam sa urmati linkul de mai jos :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trident Impex Hateg - O firma pentru confortul dumneavoastra
Home Produse Trident Hateg Accesorii

Societatea Trident Impex SRL monteaza la cererea clientului : grile de aerisire in geam pentru prevenirea depunerii condensului in bucatarii si zonele cu umiditate ridicata.De asemenea mai comercializam si :

- Dispozitive hidraulice de inchidere a usilor cu angrenaj dintat si brat.

- Sistem de inchidere "Master Key" - cu o singura cheie pot fi inchisi mai multi cilindrii.

- Paneluri ornamentale in usi de exterior cu fete de PVC sau AL

Feroneria

Are o importanta deosebita intr-o fereastra sau usa.Feroneria utilizata de SC Trident este produsa in Germania de firme renumite in domeniu : MACO , GU , FUHR ,astfel ofera siguranta , rapiditate si confortabilitate.Ferestrele sunt echipate exclusiv cu feronerie MACO MULTITREND si MACO MULTIMATIC.

La testul de coroziune feroneria a rezistat timp de 510 ore fata de minimul necesar de 240 de ore.Datorita stratului de lubrifiant special se reduc frecarile intre elemente cu 40 % iar timpul de exploatare fara intretinere este de aproximativ 5 ani.

Foarfeca deschidere oscilobatanta: Piesa ce tine fereastra deschisa batant pentru aerisire.
Cremon variabil in functie de inaltimea ferestrei: Piesa care permite inchiderea dintre toc si cercevea pe partea manerului.
Balama joasa, pe cercevea, cu reglaj in 3 directii: Sus, jos si in presiune.
Balamale pentru usi grele (100kg) si trafic intens.
Sectiune balama usi mod reglaj si prindere
Amortizor usa: Mentine usa inchisa iarna-vara pentru a prezerva ambientul din incapere in zonele cu trafic intens.
Schema de montaj a feroneriei MACO pe sistemele de profile pvc rehau.
(click pe imagine pentru schema)

 

Usile sunt echipate cu broasca cu inchidere multipunct GU si cu role de inchidere ce permit reglarea presiunii pe garnitura sau cu broasca FUHR produsa in GERMANIA care poate fi manevrata cu multa usurinta chiar de catre copii sau persoanele mai in varsta.Balamalele sunt GU de 110 Kg fiind reglabile pe 3 directii.Toate reglajele feroneriei se pot realiza pe fereastra montata fara a fi necesare operatiuni de demontare.Materialul este din otel zincat si are grosimea de 1,5 mm.

Garantia data de producator este de 10 ani, aproximativ 15000 cicluri inchis/deschis.

Optional se pot monta inchideri prevazute cu placuta standard tip antiefractie precum si maner cu blocare prin cheie.Ferestrele cu deschideri la inltime pot fi actionate electric de la intrerupator printr-un sistem GIESSE.

Plase insecte

Plase cu rama

Plasele de tip rama, "cu balamale" cum se mai numesc uzual sunt fabricate din profil de aluminiu. Au balamalele, manerele, inchiderile si coltarii din material plastic dur; Sita este fabricata din fibra de sticla rezistenta, neinflamabila, acoperita cu PVC pentru protectie impotriva razelor solare.

- culoare gri inchis
- se poate manevra din interior foarte usor
- plasele pe balama se pot scoate si spala cu dusul, iar pe timpul iernii se pot depozita in debara

 

Plase rulou

Sunt de asemeni din aluminiu, cu o caseta si ghidaje pentru ca urcarea si coborarea sa se faca usor. in partea de jos si pe laterale se afla o perie pentru etansarea mai buna si un sistem de blocare impotriva ridicarii accidentale.

Pe timpul iernii nu este necesara demontarea, ridicarea in caseta fiind suficienta.

Avantajele plaselor
- protectia impotriva insectelor
- au o rezistenta (exploatare normala) de peste 5 ani
- intretinere simpla
- nu se depune praf
- permite intrarea aerului si o vizibilitate buna

Glafuri

    • Glafuri de interior : Sunt din PVC si au grosimea de 20 mm si latime de la 90 mm la 500 mm , ele pot fi albe , imitatie de mahon si stejar.

   

Montajul glafurilor da un aspect elegant ferestrei si in acelasi timp contribuie la o etansare mai buna a ferestrei in partea de jos a ramei.
In acelasi timp, nu sunt recomandabile glafuri foarte late in comparatie cu zidul pe care se monteaza, deoarece obtureaza incalzirea si ventilarea ferestrei de la calorifer si poate cauza aparitia condensului in partea de jos a ferestrei.
Un alt avantaj este ca zidul pe care se monteaza glaful din pvc ramane protejat, nu se mai deterioreaza sau murdareste si se poate intretine foarte usor prin stergere, cu o carpa.
Acestor glafuri li se monteaza capace la capete pentru o terminatie placuta a profilului.
Glafuri de exterior : Sunt din Al si au grosimea de 1.5 mm si latime intre 71 si 340 mm , ele pot fi albe , imitatie de mahon si stejar.

 

© Copyright - Toate drepturile rezervate Trident.Trident™ si Trident™ logo sunt marci inregistrate a Trident SRL